Bekijk profielpagina

Weekfolder #35: Digitale rondleiding door de nieuwe winkel!

Revue
 
 
21 september · Editie #35 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Attentie, attentie! Aanstaande zaterdag, 25 september, openen wij om 12:00 uur de deuren van onze nieuwe pop-up shop in de Venestraat. Je leest het goed; we zijn terug. Alleen dan een paar deuren verder, en groter dan ooit. Met maar liefst 300 vierkante meter, bijna 100 makers uit Den Haag en meer dan 400 producten van Haagse bodem, bieden we opnieuw het grootste aanbod van lokale producten aan. Met producten die niet over Den Haag gaan, maar gemaakt zijn door stadsgenoten. Deze weekfolder laat alvast zien wat je kunt verwachten!

Winkel
Voor al je bier, pannenkoekenmixen en verse honing!
Voor al je bier, pannenkoekenmixen en verse honing!
Afgelopen juli verlieten we het pand aan de Gravenstraat 1. Onze ambities groeiden harder dan de vierkante meters die we tot onze beschikking hadden. Dus, beloofden we: als we terugkomen, dan doen we dat groter. Zodat die verhalen van Haagse makers nog beter tot zijn recht komen. En dat is, op zijn zachtst gezegd, gelukt. Want op de Venestraat 20 hebben we zo’n vijf keer meer ruimte dan voorheen. En daar hebben we de wildste plannen voor. Een kleine digitale rondleiding door de winkel:
Bij binnenkomst word je welkom geheten in onze winkel, waar je direct rond kunt neuzen tussen de ruim 400 producten van Haagse makers. Precies zoals je gewend bent van de vorige winkel, maar dan met een net-iets-groter aanbod. Of laten we zeggen, een stuk groter. Van de Daily en Lifestyle tot Culture producten. Verwacht een grote koeling met producten als melk, yoghurt en bieren die al koud staan, een diepvries vol met lokale snacks en pizza’s, en tafels en schappen vol spullen voor in huis, kunst, en verzorgingsproducten. Een lokaal warenhuis met producten die je dagelijks gebruikt tot die uit het hogere segment.
Koffiebar
Bakkie?
Bakkie?
Beneden vind je onze eigen koffiebar. Achter één van de beste koffiemachines die je in de omgeving kunt vinden, maken we hyperlokale bakkies. Zwart, of wit. U vraagt, wij draaien. In de molen bijvoorbeeld, waar je de bonen van BOON, Single Estate, Roast Factory of van ief&ido kunt vinden. Liever iets anders? De Yukkuri Cold Drip Coffee of Chai Tea van Nomadschai serveren we natuurlijk net zo graag. Bij de koffiebar zijn er ook zitplekken. Daar kun je neerploffen aan de bar, als pitstop tijdens het winkelen. Overigens kun je bij lekker weer ook buiten plaatsnemen op de bankjes voor de winkel. You choose!
Gallery
Zoals het klokje thuis tikt...
Zoals het klokje thuis tikt...
Een kleine trap omhoog vind je de The Hague’s Finest gallery, waar we betaalbare kunst van Haagse makers tentoonstellen. Ons eigen mini-museum, met namen als Glitterstudio, Erik Muusse, Trobbies, SOGO, Alice Mulder en Marloes Kroeze. En wat te mooi is om te laten hangen, kun je direct kopen!
Als klap op de vuurpijl, de lokale kers op de taart, hebben we achterin de winkel nóg meer plek dan dat je vanaf de voorkant kan zien. En daar gaan we gebruik van maken, voor o.a. workshops. Ook is er nog een besloten ruimte waar het team keuzepakketten inpakt voor bijvoorbeeld kerstpakketten voor bedrijven. 
Minishop
De Minishop in het Mariott Hotel
De Minishop in het Mariott Hotel
Wat we dan de afgelopen maanden hebben gedaan? Er zijn meer hoogtepunten die gevierd mogen worden. Zo hebben we in de overbrugging tussen de twee winkels haagsepakketjes.nl overgenomen. Dat concept implementeren we in ons al bestaande concept van The Hague’s Finest. En, naast de pop-up etalage in de ondergrondse fietsenstalling naast Den Haag Centraal, hebben we ook onze eigen minishop in het Mariott Hotel geopend. Daar kan iedereen terecht voor allerlei lokale producten die handig zijn voor bijvoorbeeld een overnachting, of een dag weg. Van zonnebrand, tot Van Schaik popcorn en ansichtkaarten
We kunnen niet wachten tot we jullie mogen verwelkomen. Tot ziens in de Venestraat!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lex van The Hague's Finest met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag