Bekijk profielpagina

Weekfolder #39: Bezige bijen komen af op bier en wijn!

Revue
 
 
30 oktober · Editie #39 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Waar de een voor wijn zonder alcohol, en de ander voor een barrel-aged speciaalbier kiest. En de een zich warm houdt met dikke sokken, en de ander door in een warm nestje te kruipen. Deze weekfolder is er eentje van uitersten, en voor een bij-zonder breed publiek.

Kompaan x The Hague’s Finest - Bierproeverij
Vergeet je niet in te schrijven voor de exclusieve bierproeverij op zaterdag 6 november! Kompaan brengt dan namelijk zijn nieuwe limited edition bieren naar The Hague’s Finest. Tijdens deze bierproeverij kun je de zes nieuwe barrel-aged bieren uit The Foreign Legion 2021 collectie proeven, samen met hoofdbrouwer Johan. Hij vertelt je meer over het ontstaan van de bieren, hoe je de bieren goed proeft, en vooral wát je proeft. 
Het afgelopen jaar hebben de brouwers van Kompaan gewerkt aan zes donkere, en - laten we gerust zeggen - vrij sterke bieren. Waarvan de meeste op bijzondere manier barrel-aged zijn: een techniek waarbij het bier op houten vaten wordt gerijpt. Dat zijn vaten die eerder zijn gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van whiskey, cognac of rum. ‘Bewezen combinaties’ noemt Johan het, de hoofdbrouwer van Kompaan. Want de smaken die in het vat zijn getrokken, proef je nu in perfecte mate terug in het bier!
Kaarten voor de bierpoeverij, inclusief hapjes en uitleg van Johan, kosten 49,- euro per persoon. Er is plek voor twintig personen. De proeverij vindt plaats op 6 november tussen 17:00 en 19:00. 
Klik hier om kaarten te kopen! - Let op: geen 18, geen alcohol!
Weet je het nog? Een paar weekfolders terug vertelden we dat we de Haagse makers op de foto gingen zetten. Om een nog scherper beeld te krijgen van wie de maker is, en je het gezicht achter producten niet alleen kunt lezen, maar ook kunt zien. Inmiddels zijn bijna alle makers te zien op de website. En in de toekomst ook op de achterkant van de makerskaarten.
Wil je dus een kijkje nemen welke makers wij vertegenwoordigen? Klik hier om naar de overzichtpagina te gaan!
Vinada - Gift Box met mini's
Buginn - Bijenhotel
Naïf - Helping Hand & Body Kit
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag