Bekijk profielpagina

Weekfolder #40: Warme sloffen en snacks om mee op de bank te ploffen

Revue
 
 
6 november · Editie #40 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Met de weekfolders over zomerse drankjes, strandlakens en zonnebrand is het nu helaas wel afgelopen. Tijd dus, om het binnen gezellig te gaan maken. Want met koude voeten kom je de winter niet door. En van op de bank kruipen zónder snack wordt ook niemand vrolijk. Dus gooien we het roer om, en steken we de kaarsen aan. Word je ook warm van!

Nieuw: sokken van Alfredo Gonzales
Nieuw: sokken van Alfredo Gonzales
Alfredo Gonzales - Sokken, Pencil
Haagse Ambachtelijke Kaarsenmakerij - Dinerkaars
Dusk Chocolate - Malagasy Delight
Van Schaik - Caramel Popcorn
Denise en Julia van Give a Pon
Denise en Julia van Give a Pon
Handgemaakte Griekse pantoffels. Die aan je voeten liggen. Kleurrijk en vrolijk. Voor volwassen en kinderen. Kun je zo lekker mee sloffen.
Makers:
Julia en Denise. Grafisch ontwerper en social media expert. Reisden ieder afzonderlijk naar Griekenland. En schoten daar op positieve wijze uit hun slof. Ze zagen traditionele schoenen die uiterst geschikt waren om vrolijke sloffen van te maken. Maar dan in eigentijdse wijze. In Scheveningen ontworpen in hun eigen atelier!
Waarom?
Geen geitenwollensokken. Maar sloffen van schapen. Een ode aan Griekenland. En haar eeuwenoude historie met de Tsarouchi. Die Julia en Denise hebben omgetoverd tot kleurrijke wollen sloffen, anno nu. Gemaakt door lokale vakmensen in Griekenland. Door moeder Eléni bijvoorbeeld, die in een klein atelier de sloffen creëert. 
Give a Pon - Sloffen Adult
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag