Bekijk profielpagina

Weekfolder #41: Smakelijk proeven met experts

Revue
 
 
12 november · Editie #41 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Van met je neus in de boeken, naar proeven in het echt. Hier kan het allebei. Want met een heleboel nieuwe boeken over smaken, koken en proeven, kun je thuis als echte sterrenchef aan de slag. Maar voor wie liever wil luisteren naar een expert, moet deze zaterdag even vrijhouden. Morgen dus, de 13e. Dan komen de makers van Dusk hun chocolade uitleggen, en… laten proeven. Wil je bij zijn!

Chocolade cursus op 13 november
Morgen! Een event met makers Mike & Evert van Dusk Chocolate, in het teken van Proeven. Want hoe maak je nou echt ergens chocola van? Ze laten het zien, en leggen je alles uit over het maak- en smaakproces, en hoe ze hun repen ontwikkelen. Zoals de Coffee Caramel Sea Salt, Orange Cardamom of Raspberry Heaven bijvoorbeeld. En, je mag ook alles proeven natuurlijk. Iedereen is welkom, of je nou een chocoladeliefhebber, een cacaofanaat of gewoon nieuwsgierig bent. Deze zaterdag, vanaf 13:00. We zien je dan!
Events
We organiseren evenementen, omdat we meer zijn dan alleen een winkel met producten. Naast dat je bij ons kan rondkijken, vinden we het juist leuk om al je zintuigen te prikkelen. Daarom staat het evenement met Dusk bijvoorbeeld in het teken van Proeven, maar komen er binnenkort ook andere events aan. Met Kennismaken, Luisteren, Signeren, Ontmoeten, en meer. Blijf de weekfolder dus goed in de gaten houden, dan houden we je op de hoogte!
Met je neus in de boeken voor lekkere geuren in de keuken!
Met je neus in de boeken voor lekkere geuren in de keuken!
Janneke Vreugdenhil - Koolhydraatarme Bijbel
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki
Niels van Laatum - Natuurwijn
De Vegetarische Slager - Vleesch
Niven Kunz - Groente Menu's
Kleinschalig. Ambachtelijk. Chocolade van topkwaliteit. Eenvoudige ingrediënten, voor de mooiste smaken. Met aandacht voor de boer én de boon.
Makers Mike (links) en Evert (rechts)
Makers Mike (links) en Evert (rechts)
De makers:
Evert en Mike. Vrienden sinds mensenheugenis, collega’s sinds twee jaar. Wilden beiden wat anders met hun leven, en samen lukt dat goed. Chef Evert houdt zich bezig met de chocola, en Mike stort zich op de marketing. Met een duidelijke tweekoppige visie, en nog veel meer smaken.
Waarom?
Voor chocola, met alle vinkjes op groen. Eerlijke prijzen voor de boer, en eerlijke smaken uit de cacaoboon. Simpel en single origin, zonder rare toevoegingen. Het karakter van de boon als leidraad voor de reep. Mét biologisch afbreekbare verpakkingen.
Dusk Chocolate - Malagasy Delight
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag