Bekijk profielpagina

Weekfolder #43: Jan van Zanen én Yukkuri komen langs voor een bakkie!

Revue
 
 
27 november · Editie #43 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Feest! Burgemeester Jan van Zanen stond afgelopen woensdag voor de deur van onze pop-up winkel. Vandaag zijn de mannen van Matlas en Jamel Armend in de winkel. En, in deze nieuwsbrief kondigen we ook het volgende event aan dat nog in de kou staat te wachten. Gelukkig zijn zij wel voorzien van brandend kaarslicht van onze nieuwste maker. Lees verder!

Yukkuri staat op 4 december in de winkel voor een tasting!
Yukkuri staat op 4 december in de winkel voor een tasting!
Auro en Siebe van Yukkuri staan op zaterdag 4 december de hele dag in de winkel om je de fijne kneepjes van het koffie proeven te leren. Ze nemen hun hele collectie aan Cold Drip koffies mee, en zullen je alle ins and outs vertellen over het (s)maakproces.
Om je alvast op te warmen - of in dit geval af te koelen - met een feitje: de koffies die Yukkuri gebruikt voor de Cold Drips zijn onder andere afkomstig van de Haagse maker Roast Factory. Leuk cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas!
Zaterdag 4 december is de winkel van 10:00 tot 17:00 geopend.
Onder het genot van Vinada bubbels hebben we Burgemeester Jan van Zanen uitgebreid bijgepraat over de maakindustrie in Den Haag, hebben we uiteraard onze Haagse makers in het zonnetje gezet én vierden we dat we inmiddels 1 jaar bestaan.
Wat hij er van vond? Met een setje Naïf, een 070-tas, een selectie van lokale bieren en cadeaus voor zijn (klein)kinderen liep hij als een tevreden klant de deur uit. “Het is toch fantastisch dat dit allemaal in onze stad gemaakt wordt.” zei hij. En zo is het.
Met de hand geschonken. Kaarsen waarvan je al hoopt dat ze lang meegaan, omdat ze zo lekker ruiken. Heb jij even geluk. Want wat begon als een eigen project in de keuken, groeide uit tot een bedrijf met een echte werkplaats in Wassenaar. De missie: geurkaarsen met meer branduren, en gemaakt op een duurzame manier. Moeder Lotte houdt zich bezig met het maakproces, en dochter Clara verzorgt de designs. Een creatieve familie, met hart voor de natuur.
Want, de meeste kaarsen zijn helaas niet zo onschuldig als ze lijken. En dat kan beter. Bij Elate & Co worden de ingrediënten zorgvuldig uitgekozen. Geuroliën zonder gifstoffen, en alleen de allersterkste lonten. En, koolzaadwas die in Europa wordt verbouwd, waardoor de basis voor de kaars van de meest milieuvriendelijke oorsprong is. Extra schoon, en brandt langer!
Elate & Co - Kaars Bubble
Elate & Co - Kaars Knot
Elate & Co - Kaars Twisted
Goed nieuws! In de maand december gaan we zeven dagen* in de week open aan de Venestraat 20. Tevens houden we rekening met het eerder sluiten van winkels en gaan we op de meeste dagen een uur eerder open. Net als vorig jaar kan je ook via onze webshop alvast je producten klaar laten leggen in de winkel. Geen tijd om naar de stad te komen? We bezorgen alle dagen van de week lokaal met onze eigen bezorgfiets!
Maandag     12 - 17
Dinsdag     12 - 17 
Woensdag     12 - 17
Donderdag    11 - 17
Vrijdag     11 - 17
Zaterdag     10 - 17
Zondag       11 - 17
*Uitzondering
24-12 & 31-12      11 – 16
25-12 & 26-12      gesloten 
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag