The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #44: Een flinke cafeïneboost om decembercadeaus in te slaan!

#44・
269

abonnees

78

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat The Hague's Finest Weekfolder jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
4 december · Editie #44 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Morning! Nog niet helemaal wakker? Geen probleem, er staat een flinke cafeïneboost op je te wachten in de winkel. Yukkuri laat vandaag hun Cold Drip Coffee proeven aan iedereen in de winkel, terwijl jij cadeautjes uitzoekt voor 5 december. Dit zijn onze suggesties!

Vandaag staat Yukkuri in de winkel voor een tasting!
Vandaag staat Yukkuri in de winkel voor een tasting!
Het volgende event start… vandaag! Siebe en Auro staan zometeen de hele dag in de winkel om je te voorzien van een Yukkuri Cold Drip bakkie. De twee komen samen met DJ duo Hugo en David van Conrad Soundsystem, een scherm met animaties én de machine waarmee ze de Cold Drip koffie in maken. “Heel bizar ding”, verklapte collega Mike.
Het Cold Drip proces kan namelijk wel tot 12 uur duren, de mooie smaken uit de koffie komen hierdoor optimaal vrij. Het zijn smaken die in het reguliere koffieproces soms verloren gaan, of bitter worden. De koffie is als een goede whiskey, waar je langzaam van moet nippen. En is dan ook zeer hoog in cafeïne. 
Leer over de fijne kneepjes van het vak, de Haagse samenwerking die Yukkuri aangaat, en er is natuurlijk alle ruimte om ongegeneerd te proeven. Het is immers een tasting. Vanaf 12 uur tot 5 staan Siebe en Auro in de winkel op Venestraat 20!
Yukkuri Cold Drip Coffee in de koelkast ontworpen door Glitterstudio
Yukkuri Cold Drip Coffee in de koelkast ontworpen door Glitterstudio
Nog geen idee wat je morgen in de schoen wilt krijgen, of wat je wilt geven? No worries. We sommen een vijf lokale artikelen onder 15 euro voor je op. Hoef jij alleen voor 17:00 je cadeaus in te slaan in de winkel!
Haagse Kak - Toiletpapier | 2,50 euro
Haags Bakkie - Koffiemok | 10 euro
Elate & Co - Kaars Dip Dye | 14 euro
Zsilt - Emmer van gerecycled plastic | 14,95 euro
Alfredo Gonzales - Twisted Wool Stripes | 12 euro
En we kunnen nog wel even doorgaan. Denk aan de ruime selectie aan (alcoholvrije) bieren, koffie, chocolade en borrelhappen. Zien we je zo?
Vorige week kwamen de mannen van HUB én de Matlas op bezoek
Vorige week kwamen de mannen van HUB én de Matlas op bezoek
Jamel Armand die illustraties maakt op de muren, en canvas tassen. HUB en Baretta die hun samenwerkingsbaby de Hook-Z sneaker voor het voetlicht hebben gehaald. En, als kers op de taart de mannen van de Matlas die de hele dag hun boek signeerden. Allemaal onder het genot van de muziek die uit Sjoerds van Schuylenburch zijn draaitafel kwam. Het was een Haagse droom die uitkwam, afgelopen zaterdag. Dank voor iedereen die langskwam. Wij maken ons klaar voor het volgende event!
Jamel Armand in actie afgelopen zaterdag
Jamel Armand in actie afgelopen zaterdag
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag