Bekijk profielpagina

Weekfolder #45: Producten van eigen hand en voet

Revue
 
 
11 december · Editie #45 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Opscheppen doen we niet graag. Maar nu hebben we zulke leuke dingen om te delen, dat het deze keer toch even over onszelf gaat. Zo hebben we (extra) goed nieuws, én hebben we een drietal nieuwe producten van eigen hand. Of eigen voet. Want, we geven een podium aan Haagse makers, maar zelf kunnen we er soms ook best iets van. Lees snel verder!

Hoewel het nieuws in deze categorie ‘In het nieuws’ eigenlijk altijd wel goed is, willen we deze keer toch graag benadrukken dat we echt goed nieuws hebben. Onze pop-up winkel in Venestraat mag namelijk nog een maand langer blijven pop-uppen! Ook in de maand januari kun je dus nog elke dag langskomen. Voor je lokale bakkie, biertje, ontbijt, cadeau of al het andere wat je Haagse hart begeert.
En, in december zijn we zeven dagen per week geopend. Omdat de winkels eerder sluiten, gaan we op de meeste dagen een uur eerder open. Via de webshop kun je ook alvast je producten klaar laten leggen in de winkel, of thuis laten bezorgen. Dit zijn de nieuwe openingstijden:
Deze week in het AD: Van wasmiddel tot honing: In deze winkel koop je alleen maar Haagse producten en cadeautjes Deze week in het AD: Van wasmiddel tot honing: In deze winkel koop je alleen maar Haagse producten en cadeautjes
Haagse poten
Onze eigen Lange Poten en Korte Poten sokken. In samenwerking met onze Haagse vrienden van Alfredo Gonzales hebben we op kousenvoeten dit iconische duo geproduceerd. De sokken zijn van hoge kwaliteit, en gemaakt van duurzame materialen. Zo weten we zeker dat die grote teen niet na drie weken al gedag komt zeggen. En zonder al te technisch te worden, maar je wel een idee te geven van de kwaliteit: de sokken zijn gemaakt van hoogwaardig gekamd katoen door middel van een 168-naaldenconstructie, ze zijn voorgewassen om krimpen te voorkomen én die vervelende naad bij de tenen is achterwege gelaten. Bedank ons later maar. Trouwens, de geruchten gaan dat deze sokken niet kwijtraken in de wasmachine. Maar dat hebben wij ook maar van horen zeggen.
Welke held zoekt nog sokken? De Korte Poten zijn verkrijgbaar in schoenmaat 38 tot 41, de Lange Poten in maat 42 tot 45. En die knipogen van mede-Hagenezen? Die krijg je er gratis bij!
Haagse kak
Een opfrisser voor deze kakdagen. Shit happens, maar wij laten liever een poepie ruiken aan iedereen die wel een glimlach kan gebruiken. Daarom introduceren we in samenwerking met The Good Roll: Haagse kak. Toiletpapier gemaakt van alleen boomvriendelijk papier. Zónder rotzooi of krenterige Hagenezen.
Voor 2 euro 50 per rol schaf je de toiletrol met limited edition wikkel aan. Met dat geld ondersteun je de missie van The Good Roll én draag je een financieel steuntje bij aan onze winkel The Hague’s Finest. Om alle hamsteracties voor te zijn: er geldt een maximale aantal van zes rollen per klant. We willen immers niemand te kakken zetten.
Haagse bak
Kèk nâh. Terug van weggeweest. Haags Bakkie. The Original. In een nieuw ontwerp. Het omhulsel voor het zwarte goud. Maar verwacht in Den Haag geen volle kop. Je krijgt maar een halve zodat je snel oppleurt. Een bakkie pleur. Een goede graadmeter om te zien of iemand je mag. Of is het stiekem toch die Haagse zuinigheid? Vanaf nu kun je er een in huis halen! En met de hulplijn in de mok weet je precies tot hoever je moet schenken voor een echt Haags bakkie.
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag