Bekijk profielpagina

Weekfolder #46: Dat zal lekker (s)maken

Revue
 
 
18 december · Editie #46 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Tijd voor lekker en eten. En voor lekker drinken. En om die twee bezigheden zo goed mogelijk te kunnen combineren, hebben we de hulp van een biersommelier-en-kok ingeschakeld. Dan weet je één ding zeker: dat zal lekker smaken. En, we hebben iets nieuws: The Hague’s Finest Kadobonnen. Lees snel verder!

Nieuw! The Hague’s Finest Kadobonnen. Want als je een leuk cadeau wil geven, maar niet kan kiezen tussen een mooi boek, een print of een borrelplank, kun je die keuze beter uitbesteden. Aan de gelukkige ontvanger zelf! Weet je zeker dat je de plank ontzettend raak slaat.
Met de bon kan in de winkel en in de webshop betaald worden. En, het hele saldo hoeft niet in één keer uitgegeven worden, maar mag ook in meerdere keren. Dubbel cadeau!
Glitterstudio - Kerstkaarten Set
Eiber - Hof Blond 75cl
Single Estate - Uganda Kingha Giftpack
Arvid Bergström ontwikkelt voor ons een recept voor een hoofdgerecht
Arvid Bergström ontwikkelt voor ons een recept voor een hoofdgerecht
Haagse biersommelier, kok, auteur en bovenal een van onze makers. Arvid Bergström kwam langs. We hebben uitgebreid met hem om de tafel (lees: bar in de winkel) gezeten, om een recept uit te schrijven voor de drie straatbierspecials van Haagsche Broeder. Hij heeft, zoals bierkenners doen, de exacte smaakprofielen in kaart gebracht en hardop nagedacht over welke ingrediënten daarbij passen. Het resultaat is één recept waar per bier kleine aanpassingen worden gedaan om bepaalde smaken te complimenteren óf juist te contrasteren.
De Farmhouse is bijvoorbeeld een funky bier is. Dan moet je denken aan gedroogd fruit, tutti frutti, abrikozen, maar ook een beetje stallig. Alsof je hout hebt dat nat is geworden, en weer droog, en weer nat en weer droog. Hij weet eigenlijk nou niet of-ie nat of droog moet zijn, vertelt Arvid op onze website.
Zijn benodigdheden? Een pen en een papieren zak!
Zijn benodigdheden? Een pen en een papieren zak!
Het hele recept én hoe deze tot stand is gekomen, inclusief onderbouwing hebben we uitgebreid behandeld op de stadsgids Den Haag To Go. Klik hier om naar het artikel te gaan!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Lex van The Hague's Finest met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag