Bekijk profielpagina

Weekfolder #50: Schone was en verjaardagswensen

Revue
 
 
15 januari · Editie #50 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Wat niet was, kan nog komen. En moet nog schoon, als het dat nog niet was. Gelukkig heeft Seepje een reeks nieuwe duurzame wasmiddelen naar de tegenwoordige tijd gebracht. En, heeft Eline van Brein Boerderei een verjaardagskalender gemaakt van verschillende geboortekaartjes. Kun je iedereen voortaan in de tegenwoordige (op) tijd een fijne dag wensen.

Om nu echt nooit meer een verjaardag te vergeten. Met deze kalender van Brein Boerderei ben je niet meer afhankelijk van je hersenen om die warrige boel aan data te onthouden (was het nou opa of de buurvrouw die op 6 februari jarig was? Of was het in maart?). En hoef je het zelfs niet op Facebook te dubbelchecken.
Illustrator Eline maakt voor elke nieuwkomer op de wereld een hoogstpersoonlijk geboortekaartje. Daarvan zijn er twaalf uitgekozen voor deze verjaardagskalender. Met vrolijke illustraties, die elke verjaardags-dag nog feestelijker maken. “Hangt perfect op het toilet, of in de keuken”: in Eline’s eigen woorden.
Brein Boerderei - Verjaardagskalender
Kind kan de was doen. Want in deze flessen van Seepje zit de superhero onder was-ingredienten: Sapindus schillen. Pardon? Yep, deze zeepvrucht komt uit de bomen in en rondom de Himalaya gebergte. Ze laten spontaan zeep vrij op het moment dat ze in aanraking komen met water. Helemaal natuurlijk dus. En doen ook niet moeilijk over temperatuur. Dat is brandschone kleding en bijdragen aan een beter milieu! Zelfs de fles is voor 97% van gerecycled plastic gemaakt.
Seepje - Wasmiddel Kleur 'Magische Magnolia'
Seepje - Wasmiddel Wol en Fijn 'Vrolijke Lotus'
Seepje - Wasmiddel Universeel 'Sprankelende Jasmijn'
Brein Boerderei. Zorgt voor een oogst aan creatieve hersenspinsels. Door te illustreren. Het liefst hoogstpersoonlijk. En in een kleurrijke stijl. 
De maker:
Eline. Boerendochter. Maar noemt zichzelf een ‘stadse’. Ze maakt illustraties voor geboortes, trouwerijen of voor Haagse initiatieven. Het liefst met een knipoog. Zo tekent ze gerust een paar rode All Stars onder je trouwjurk.
Waarom? 
Om je op te vrolijken. Jezelf er in terug te zien. En een moment vast te leggen, door het te tekenen. In haar herkenbare vrolijke stijl. Waar ze geen detail achterwege laat. Allemaal in haar kantoor op de Lange Beestenmarkt. Elke dag vers.
Brein Boerderei - Can't wait to hug you
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag