Bekijk profielpagina

Weekfolder #53: Met liefde gemaakt

Revue
 
 
5 februari · Editie #53 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Niet vergeten hè. Volgende week maandag is het Valentijnsdag. Dus wil je jezelf of iemand anders verassen met een kado van Haagse komaf? Je snapt het, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om je wat voorwerk te besparen sommen we deze weekfolder altijd-goed-kadootjes voor je op!

Lotte en Clara. Moeder en dochter. Wat begon als een eigen project in de keuken, groeide uit tot een bedrijf met een echte werkplaats in Wassenaar. Geurkaarsen met meer branduren, en met de hand geschonken. Zonder gevaarlijke gifstoffen!
Elate & Co - Kaars Bubble
Elate & Co - Kaars Knot
Elate & Co - Kaars Twisted
Roosmarijn. Maakt helpende handen. Figuurlijk dan. De Hold It doet wat-ie zegt: stijlvol vasthouden. Deze handgemaakte alleskunner kun je inrichten zoals je wil. Een dierbare kaart met een vaas of op diezelfde plek een waxinelicht met een kunstwerk? Aan jou de keuze! Deze subtiele eyecatcher staat goed op elke kast of wand. Hout blijft hout en daarom kan de structuur per item verschillen. Een uniek exemplaar-garantie zit er dus gratis bij!
Roosmarijn Knijnenburg - Hold it +
Roosmarijn Knijnenburg - Hold it Theelichthouder
Roosmarijn Knijnenburg - Hold it Grow
Glitterstudio speelt altijd open kaart. Unlimited ideas, limited editions, is ook wel hun slogan. Makers Jana en Caitlin illustreren om iets op de kaart te zetten. Hun eigen werk bijvoorbeeld. Met een opdruk waar je altijd vrolijk van wordt. En een formaat dat, niet geheel ontoevallig, perfect door de brievenbus past. 
Glitterstudio - 'Hearts' Postcard A6
Glitterstudio - 'Flower' Postcard A6
Glitterstudio - 'Be Kind' Red & Pink Postcard A6
Imker Eveline heeft zo’n vliegende 50.000 werknemers. Want in 2012 besloot ze zich volledig te richten op bijen. Ze begon met bijhouden en inmiddels is ze de bemiddelaar tussen bij en mens. Waar ze aan de ene kant de bijen tevreden houdt, en aan de andere kant Hagenezen verblijdt met de traktaties in de vorm van zaadjes en honing!
Haags Zaad - Poppy Love Kaart
Haags Zaad, Stokroos
Haags Zaad - Goudbloem
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag