Bekijk profielpagina

Weekfolder #54: Beneden opnieuw bekleden

Revue
 
 
12 februari · Editie #54 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Onze pop-up winkel op de Venestraat is een kleine metamorfose ondergaan. Boven en beneden zijn onder handen genomen. Hoe dat eruit ziet, en wat er te vinden is? We hebben het mega simpel voor je gemaakt. In deze weekfolder bespreken we beneden, de volgende boven. Jij hoeft alleen naar de foto’s te kijken en je kunt via de link gemakkelijk je aankopen doen. Net alsof je in de winkel staat. Kijk mee!

Boven: koffie en thee
Beneden is de koffie- en theeverdieping. Hiervoor kon je er al terecht om een bakkie take away te halen, nu hebben we voldoende plek zodat je ook even tot rust kunt komen. Schuif aan tafel, en bestel een kop zwart of wit van lokale micro koffiebranderijen, of kies voor een (chai) thee van Haagse makers. Onze hele collectie is hier uitsluitend te vinden!
We werken samen met de beste koffiebranderijen uit de buurt. En, we bieden koffie aan voor verschillende zetmethodes. Zo vind je een hoop bonen die geschikt zijn voor een espressomachine en filterkoffie, maar ook voor de Nespressso liefhebbers zijn de cups van Single Estate beschikbaar. Achter de espressomachine - die overigens van Espresso Service West afkomstig is - hebben we een koffiemolen staan waar we eventueel je bonen kunnen malen. We raden het niet altijd aan, gezien de kwaliteit van de bonen achteruit kan gaan. maar mocht je geen andere oplossing hebben dan doen we het graag.
Wie liever thee, of een zoete drank drinkt heeft ook genoeg opties. Nomadschai heeft haar volledige collectie aan chai theeën in ons assortiment staan, en ook de losse thee van Dusk en Haagse Honing kunnen niet ontbreken. Al deze dranken zijn overigens ook te bestellen als take-away.
Te zien op de foto's
Nomadschai - Masala chai concentrate
Ief & Ido - Colombia
Single Estate - Uganda Kingha Giftpack
Nomadschai - Vegan Sticky Chai
Haags Bakkie koffiemok
Arend Groosman - Trinity Led Hanglamp
Met eigen ogen zien? De winkel is vandaag tot 18:00 geopend!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag