The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #56: Klinkt als muziek in de oren

#56・
266

abonnees

68

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

By subscribing, you agree with Revue’s Voorwaarden and Privacybeleid and understand that The Hague's Finest Weekfolder will receive your email address.

Revue
 
 
26 februari · Editie #56 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Om even wat meer zintuigen te prikkelen dan normaal. Want we kunnen hier wel duizend woorden kiezen waarmee we allerlei tonen kunnen beschrijven. Maar geluid laat zich toch beter beluisteren dan omschrijven. En dus bespreken we de nieuwe albums van Tess Merlot, Son Mieux en Goldband met wat extra hulp. Luister snel verder!

The Great Communicators - Misunderstood
The Great Communicators - The Endless Haze
NIEUW! En terug van weggeweest, kun je gerust zeggen. De zeskoppige band staat weer op het podium in een Indie-jasje. Het nieuwe album The Endless Haze beschrijven zij als een verzameling van songs die samensmelten in een zinderende draaikolk. Wordt meegenomen in een onverwachte wending en geniet van de nieuwe melodieën op deze LP!
 
Tess Merlot - La Haye
Tess Merlot - Laissez-moi
Van die klanken die je alleen in Parijs hoort. Met de chansons van Tess Merlot waan je je dan ook even in een Frans Den Haag. Het is een cocktail van ingetogen en romantisch. Met een prettig randje van vreemd en ruw. Ook als je Frans na de middelbare school hebt gelaten voor wat het is, begrijp je waar de muziek om draait. Van die muziek die het lekkerst klinkt met rode wijn. Soms luchtig, soms aangrijpend. Maar vooral met grote portie joie de vivre!
Son Mieux - The Mustard Seed
Son Mieux - The Mustard Seed | The Hague's Finest - de winkel met Haagse producten
Haagse synth-pop band. Beetje folk, beetje indie, beetje elektronisch. Maar bovenal Son Mieux. Muziek waar je op kunt dansen en tegelijkertijd een traantje wegpinkt. In dit album geeft leadzanger Camiel je een kijkje in zijn wereld. Die een elektronische basis heeft, een tikkeltje folk, maar die altijd hoogstpersoonlijk blijft. Vrolijk en dansbaar!
Goldband – Kinderwens
Goldband - Betaalbare Romantiek
Vernoemd naar het merk stucgips, dat hun vaders dagelijks gebruikten. Elkaar ontmoet in de PIP, maar nu hit na hit aan het scoren. De vrienden van Goldband maken wilde, persoonlijke muziek. Want ook dit album is weer een feest. Met nummers die je bewegen, fysiek, maar ook in je hoofd. Een ravage op de dansvloer, maar soms wel een rake. Ga los, geniet van de dag, van de nacht, en luister. Een plaat om grijs te draaien, zodat de rest meer kleur krijgt!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag