Bekijk profielpagina

Weekfolder #57: De zaaimaand is van start!

Revue
 
 
5 maart · Editie #57 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Maart staat binnen The Hague’s Finest volledig in het teken van zaden en zaaien. De hele maand spreken we makers én nodigen we hen uit voor instore events om je bij te praten over een groente achtertuin, balkon of kweekkas. Zo staat volgende week zaterdag maker Annelies van Haagse Zwam in de winkel!

Zet ‘m in je agenda. Want zaterdag 12 maart staat Annelies van Haagse Zwam van 13:00 tot 15:00 in de winkel op de Venestraat 20 om je de fijne kneepjes van het oesterzwammenvak te leren. Ze is de makers van de Grow Kit, een emmer waar je aan de hand van koffiedik en bijgeleverde schimmels thuis eetbare oesterzwammen kan kweken. Een circulair product, van een maker die een bijzondere missie heeft.
Annelies van Haagse Zwam staat 12 maart in de winkel!
Annelies van Haagse Zwam staat 12 maart in de winkel!
Afgelopen week hebben wij al met eigen ogen mogen zien hoe Annelies en haar collega’s van Haagse Zwam in The New Farm oesterzwammen kweken uit gered koffiedik. Elke week stappen zij op de fiets om bij lokale restaurants koffiedik op te halen dat normaliter in de prullenbak verdwijnt. Haagse Zwam gebruikt het als voedingsbodem voor de oesterzammen die zij kweken. Zo zorgen ze voor een circulair product, want die paddenstoelen eindigen weer bij de restaurants, en in onze winkel!
Binnen bij de kwekerij in The New Farm
Binnen bij de kwekerij in The New Farm
Kom langs op 12 maart en stel al je prangende vragen over zaaien, kweken en eetbare paddenstoelen aan Annelies. Je kunt thuis al aan de slag met het kweken van eigen oesterzwammen door een Grow Kit aan te schaffen!
Haagse Zwam - Grow Kit
Het zaaien iets groter aanpakken? Maker Floor schrijft persoonlijke boeken over een groene (moes)tuin, zaaien en oogsten. Ook heeft ze een handige box met Nederlandse zaden samengesteld, waardoor je zeker bent van eetbare planten die in een Haags klimaat groeien.
Floor Korte - De Groene Tuin
Floor Korte - De Moestuin
Floor Korte - Zadenbox Eetbare Bloemen
Floor Korte - Zadenbox Groenten
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Achterom 2, 2511 AJ Den Haag