Bekijk profielpagina

Weekfolder #58: Als paddenstoelen uit de Winkel schieten!

Revue
 
 
12 maart · Editie #58 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Maak je klaar, want er staat vandaag een instore event op de planning met Haagse Zwam. Ze neemt haar Grow Kits mee en legt je uit hoe je thuis eenvoudig paddenstoelen laat groeien. Ook lichten we deze week een nieuwe maker uit, die schrijft over andere levende organismen!

Vandaag tussen 13:00 en 15:00 staat Annelies in de winkel!
Vandaag tussen 13:00 en 15:00 staat Annelies in de winkel!
Waar maker Annelies normaal gesproken op grote schaal oesterzwammen kweekt in The New Farm, gaat ze vandaag weer terug naar waar het voor haar begon. Voor ieder die thuis op kleine schaal eetbare oesterzwammen wilt kweken, maakte zij de Grow Kit. Met slechts wat koffiedik en de bijbehorende emmer en schimmel kweek je binnen de kortste keren paddenstoelen. Hoe dat precies in zijn werking gaat, en hoe haar duurzame en sociale bedrijf in elkaar steekt, vertelt ze vandaag - in het teken van de zaaimaand - in de winkel.
Kom vandaag langs op Venestraat 20! Tussen 13:00 en 15:00 staat Annelies van Haagse Zwam in de winkel om je vrijblijvend meer te vertellen over het zaaien en kweken van paddenstoelen.
Ben je enthousiast over haar verhaal, of wil je zelfs nu al aan de slag? In de winkel en online vind je de Grow Kit, de tapenades, en zelfs het paddenstoelenbier dat ze in samenwerking maakte met Eiber!
Haagse Zwam - Grow Kit
Eiber Bier - Hoog & Droog
Haagse Zwam - Zwampenade
Als je het over tuinieren en zaaien hebt, dan heb je het al snel over insecten. Maker Medy Oberendorff schreef als handige handleiding Het Wonderlijke Insectenboek. Plaagmieren, bombardeerkevers, glimwormen en eindeloos veel meer insecten komen aan bod in haar boek.
Ze neemt je mee op ontdekkingsreis in de fascinerende wereld van de sterkste, nuttigste, lastigste en succesvolste dieren op aarde. Ontdek waarom de glimworm gloeit, hoe de bombardeerkever aan zijn naam komt en op welke manier een rups zich kan vermommen. Lees meer over het mierenalarm, de gruweldaden van de juweelwesp en de wiskundige cicade. 
Medy Oberendorff - Het Wonderlijke Insectenboek
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag