Bekijk profielpagina

Weekfolder #6: Bier, pizza en muziek is de lokale leidraad

Revue
 
 
28 februari · Editie #6 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Begin je week goed. Door je weekend bij ons af te sluiten. Een reden voor ons om zondag na  16:05 uur te stoppen. Bier, pizza en muziek. Dit gouden trio is de lokale leidraad voor het weekend. The Hague’s Finest mag zondag het podium zijn van een online event én mag een nieuwe welbekende Haagse pizzeria met trots verwelkomen. Komt ‘ie.

Houd de oren gespitst. En tune in. Want aanstaande zondag komt o, o, radio langs. Het muzikale vriendenboekje van Den Haag. Producer Casper Bekhof staat vanaf 16:00 uur achter de draaitafel in onze winkel, om zijn favoriete muziek te spelen. Melodic deep house. Zie je het al voor je? Trams die langsrijden. Makerskaarten als achtergrond. Lokale bieren en pizza’s. Wordt mooi. De livestream is online gratis te bekijken op ooradio.nl/live.
Om de sessie compleet te maken, hebben we genoeg in huis. Hoe kan het ook anders. Speciaal voor de gelegenheid hebben we een bierpakket samengesteld van vier lokale bieren. De Cold Turkey van Grote Markt, The Growler IPA van Hart Beach, een Levensgenieter van Kompaan én de nieuwe IPA Joey Greenhorn van Kompaan. Als kers op de taart trappen we de introductie van Vincenzo’s pizza’s in de shop af ter ere van de uitzending. 
Het bierpakket kost 12,50 euro. De combi-deal inclusief een Vincenzo’s pizza plus de nieuwe 070-tas is 25 euro. Die kun je zaterdag en zondag ophalen in winkel aan de Gravenstraat 1.
Vincenzo en Yaron openen bij The Hague's Finest om de hoek: de Prinsestraat 12
Vincenzo en Yaron openen bij The Hague's Finest om de hoek: de Prinsestraat 12
Hoewel een diepvriesmaaltijd in een restaurant uit den boze zou zijn, werkt het andersom juist wel goed. De pizza’s van pizzeria Vincenzo’s zijn tegenwoordig ook als frozen variant te verkrijgen. Voor thuis in de eigen oven. En nu ook in onze (web)shop te vinden. Of ze net zo lekker zijn? Dat checkten we even bij mede-eigenaar Vincenzo.
Hé Vincenzo! Waarom zijn jullie ooit met een eigen pizzeria gestart?
“Heel simpel: we misten de kwaliteitspizza in Den Haag. Dat was duidelijk een probleem, dat we toen maar zelf besloten op te lossen. Yaron en ik werkten bij Thuisbezorgd, en zochten een concept dat daarbij aansloot. Ook runde mijn vader al een pizzeria in Amsterdam. Met onze achtergrond en een klein duwtje in de rug van mijn vader, zijn we 4,5 jaar geleden onze eerste pizzeria begonnen. Het idee? De lekkerste pizza’s van Den Haag maken! En dat lukt aardig.”
En nu gaan jullie ook frozen pizza’s verkopen, dat zie je niet vaak bij pizzeria’s. Hoe kwam dat idee tot stand?
“Eigenlijk bracht deze tijd ons de uitgelezen kans hiervoor. We hadden het idee al langer, maar er echt goed over nadenken kwam er maar niet van. Toen de zaak dicht moest, was dat het perfecte moment voor een snelcursus diepvries. We maken de pizza eigenlijk op dezelfde manier, alleen halen we ‘m iets eerder uit de oven. Dan koelen we ‘m, en wordt ‘ie vacuüm verpakt. Gewoon een echte diepvriespizza dus, maar dan van goede kwaliteit.”
Want wat maakt ‘m lekkerder dan de gemiddelde Dr Oetker?
“De ingrediënten. We laten het deeg minimaal 72 uur rijzen, gebruiken speciaal Napolitaans bloem en we zorgen dat we altijd de lekkerste (lokale) producten in huis hebben. Die Dr Oetker heb ik niet meer nodig, mijn diepvries ligt tegenwoordig vol met onze eigen pizza’s. Je moet altijd een noodvoorraad hebben toch?”
Vanaf nu zijn de drie Frozen Pizza’s Margherita, Tonno en Vale 46 verkrijgbaar bij The Hague’s Finest vanaf 8,50 euro!
Trek je schoenen aan. Want we hebben een nieuw take-away menu. Aanschouw de lokale koffies van Single Estate, Roast Factory en Boon. Met of zonder Menken of havermelk. Allemaal gemaakt op de trots van Henk Langkemper: La Marzocco. De Rolls-Royce onder de koffiemachines, al zeggen we ‘t zelf. Of ga voor een V60 Filter. Da’s even wachten, want de koffie komt slow. 
Of ga voor theeën uit de stad. Zoals de verse munt en gember van Spicata, de Haagse Melange van Haagse Honing of een sticky (vegan) chai thee van Nomadschai. Met on the side een kleine stroopwafel van van Schaik. Geen dank.
Mocht je Lex achter de machine spotten, schroom dan niet om een anekdote aan te vragen over hoe je thuis de koffie nou precies goed krijgt. Want alles op het take-away menu is ook te koop in de (web)shop. Kun je thuis oefenen.
We zien je dan!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag