Bekijk profielpagina

Weekfolder #61: Loyalty krijgt voorrang op deze instore events

Revue
 
 
2 april · Editie #61 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Spaar punten voor extra’s! We introduceren een puntensysteem waar je als klant je voordeel mee doet. Want je krijg niet alleen items van Haagse komaf kado, je krijgt ook standaard voorrang op instore events. En laten we er daar net een paar van op de agenda hebben staan. Dit zijn ze!

We introduceren: The Hague’s Finest Loyalty. Spaar een punt op elke euro die je besteed in onze (web)winkel. Die punten kun je eenvoudig inleveren voor exclusieve promo’s en items van Haagse komaf. Heb je 150 punten bereikt? Dan spaar je nog sneller, want dan is elke euro 1,5 punt waard. Als kers op de taart krijg je als Loyalty-klant standaard voorrang op instore events, zoals workshops en proeverijen, én geniet je altijd van extra’s zoals kortingen op batch brew koffie en op onze 070-tas. Fixen we graag voor trouwe bezoekers!
Aanmelden doe je zonder poespas. Meld je aan bij de kassa voor het afrekenen of maak zelf online een account aan via deze link. Op die pagina zie je ook een overzicht van de producten waar je punten voor spaart!
En over instore events gesproken. Er staan er weer een aantal op de planning, waar je dus als Loyalty voorrang op krijgt.
Zaterdag 9 april: Mo'Mucha proeverij
Nieuw in ons assortiment zijn de kombucha’s van Mo'Mucha. Makers Eric en Mick staan op deze dag tussen 12:00 en 17:00 in de winkel om je kennis te laten maken met de unieke smaken. Het Haagse merk heeft als missie om toegankelijke kombucha’s te maken, zodat iedereen kan genieten van de gefermenteerde thee. De smaken Passievrucht Gember, Appel Kaneel en Granaatappel Grapefruit kun je op deze dag proeven!
Eric, één van de makers van Mo'Mucha, is ook het gezicht achterRoestig Blond
Eric, één van de makers van Mo'Mucha, is ook het gezicht achterRoestig Blond
Mo' Mucha - Kombucha Granaatappel Grapefruit
Mo' Mucha - Kombucha Appel Kaneel
Mo' Mucha - Kombucha Passievrucht Gember
Zaterdag 16 april: Keuken van Kiki Workshop
Dit keer organiseren we een evenement voor kinderen, in samenwerking met de Petra, de schrijfster van het kinderkookboek: de keuken van Kiki.
Petra Bosland organiseert een workshop voor kinderen!
Petra Bosland organiseert een workshop voor kinderen!
Op zaterdag 16 april staat Petra Bosland in de winkel van The Hague’s Finest om met tien kinderen theemelanges samen te stellen. Tussen 13:00 en 13:45 mogen kinderen die zich hebben aangemeld voor het gratis instore event eigen theezakjes samenstellen. Petra zorgt ervoor dat er kruiden als munt, rozenblaadjes maar ook gember en karamel aanwezig zijn. Na het vullen van de zakjes gaan jullie ook aan de slag met het maken van eigen labels aan de theezakjes. 
Het instore event is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Let op: er is maar plek voor tien kinderen, daarom dien je van te voren een plek te reserveren via Whatsapp: 070-820 9946 . Je kunt een appje sturen via deze link. Of je kunt dit aanmeldformulier invullen.
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag