Bekijk profielpagina

Weekfolder #64: Op weg naar bestemming onbekend!

Revue
 
 
23 april · Editie #64 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Vamos a La Haya! Of eh.. En Route, moeten we eigenlijk zeggen. Want maker Jantien bracht onlangs haar nieuwe collectie uit. Een postercollectie die je zelf als puzzelstukjes die áltijd passen, in elkaar kan zetten. Lees meer!

Eerst een huishoudelijke mededeling: het event van De keuken van Kiki verplaatst naar woensdag 11 mei. In de vorige weekfolders bespraken we het instore event waar kinderen theemelanges samen kunnen stellen al, het enige dat nu is veranderd is dat we op 11 mei 15:00 starten met het gratis event.
Voor dit event dien je van te voren aangemeld te zijn. Stuur een Whatsapp om de kinderen/het kind aan te melden, klik hier of voeg 070 820 9946 toe aan je contacten! Er is maximaal plek voor 10 kinderen.
Alledaagse producten. Maar dan net even anders. Prints en kleuren die je nergens anders tegen zal komen. Niet zo heel gek, want Jantien maakt het allemaal zelf. 
De maker: Jantien. Ontwerpt producten die uitsluitend vrolijk en kleurrijk zijn. En om dat te bereiken, creëert ze eigen patronen in alle vormen en maten. Jarenlang de big boss van TAS-KA geweest. Maar inmiddels haar eigen Jantien Baas.
Waarom? Waarom niet? Dacht Jantien vooral. Producten die haar naam schreeuwen. En uit duizenden te herkennen zijn. Zo kan ze inmiddels onder haar eigen dekbed slapen en een rugzak dragen compleet in haar stijl. En het mooie is: anderen vinden het ook te gek.
Jantien haar nieuwe En Route collectie
Jantien haar nieuwe En Route collectie
En Route collectie
Onlangs bracht Jantien een nieuwe collectie aan A5 prints uit, genaamd: En Route. Creëer je eigen route naar bestemming onbekend! De posters zijn op diverse wijze met elkaar te combineren om een reis samen te stellen zoals jij ‘m het liefst ziet. Met of zonder scherpe bochten, slingerpaden en gaten in de weg. Eén ding is zeker: kleurrijk en vrolijk is-ie zeker. Er zijn twintig prints verkrijgbaar!
Jantien Baas - En Route #1 T-splitsing
Jantien Baas - En Route #12 Daling
Jantien Baas - En Route #19 Dorpskern
Jantien Baas - En Route #4 Bocht
Wil je alle artikelen van Jantien zien, met onder andere tassen, kussens en levensgrote stoffen zwanen? Klik hier om naar haar pagina te gaan, of bezoek de winkel op Venestraat 20!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag