The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #67: The Hague's Finest x Naïf, zonnebrandpaal op Grote Markt!

#67・
274

abonnees

78

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat The Hague's Finest Weekfolder jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
14 mei · Editie #67 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Tromgeroffel! Samen met Naïf hebben we op de Grote Markt Den Haag een zonnebrandpaal geplaatst. Nu de lentezon zich steeds vaker laat zien, wordt het tijd om je voldoende in te smeren met zonnebrand. The Hague’s Finest en Naïf bundelen de krachten om in hun thuishaven natuurlijke en oceaanvriendelijke zonnebrandlotion gratis aan te bieden.

Links Lex van The Hague's Finest, rechts Jochem van Naïf
Links Lex van The Hague's Finest, rechts Jochem van Naïf
De zonnebrandpaal, die tevens draait op zonne-energie, adviseert op basis van de UV-index wanneer smeren nodig is. Als deze boven de 3 is, kun je je hand in de tube plaatsen en ontvang je genoeg van de natuurlijke zonbescherming om je gezicht en je hals in te smeren met SPF 50. De natuurlijke zonnelotion is geschikt voor kinderen en volwassenen. Door de minerale filter, waar Naïf gebruik van maakt, wordt er een laagje op de huid gebracht waardoor je direct bent beschermt tegen UV-stralingen. Wel zo fijn wanneer je op de Grote Markt je biertje op het terras drinkt. 
De Haagse maker Naïf staat bekend om haar natuurlijke verzorgingsproducten. En mocht je na gebruik van de zonnebrandpaal direct een hele tube in huis willen halen, Dan ben je een paar stappen verwijderd van onze pop-up winkel op Venestraat 20 waar de gehele collectie te vinden is. Smeer je weg! Figuurlijk dan.
Oh, enne.. Wist je dat de zonnebrand van Naïf als beste is getest door de Consumentenbond? Ze werden zelfs beloond met een 8,8!
Want, in de zonnebrandpaal zit dus de nieuwe zonnebrandlotion van Naïf. Een minder vette zonbescherming dan bijvoorbeeld een crème. Welke goed passend is voor jou, verschilt dus per persoon. Ook introduceert Naïf nieuwe UV-blockers voor kinderen. Dit zijn ze!
Naïf - Zonnebrandcrème lichaam SPF30
Naïf - Zonnebrandlotion SPF50, 100 ml
Naïf - Zonnebrandlotion SPF30, 200ml
Naïf - Zonnebrandlotion Kids SPF50 Parfumvrij
Naïf - Zonnebrandcréme baby en kids SPF50
Naïf - Zonnebrandcrème gezicht SPF30
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag