The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #68: Prints van nieuwe makers en een kersverse samenwerking!

#68・
274

abonnees

78

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat The Hague's Finest Weekfolder jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
21 mei · Editie #68 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
We mogen weer twee nieuwe artiesten welkom heten in onze collectie. En, omdat het gehele assortiment als kool groeit, besloten we dat opnieuw een makersshoot organiseren op zijn plek was. Oh, en we zijn een nieuw project gestart!

Feline Wigman is een artiest én chef. Logisch dus, dat die twee velden elkaar inspireren. Ze haalt inspiratie uit de sociale dynamiek rondom voedsel en aan de eettafel. Alle zintuigen komen naar voren in haar minimalistische werk, zo verschijnt er soms een neus boven een glas rood of slurpt zes man aan een bord pasta.
Al haar werken zijn in gelimiteerde oplage. De risoprints zijn van hoge kwaliteit en gedrukt op 275 grams wit-crèmekleurige papier.
Feline Wigman - The Oyster Eaters Print
Feline Wigman - The Pasta Eaters Print A3
Feline Wigman - One Portion To Share Print A4
Jessie Hoefnagel maakt illustratie om verhalen te vertellen over alledaagse observaties, twijfels, gedachten en fantasieën. Meestal een verontrustende en vervreemdende realiteit. De karakters en objecten in haar werk experimenteren met het dagelijks leven. Ze proberen te ontsnappen aan de gewoonte, door bijvoorbeeld een dutje te doen in een winkelwagentje, door te wensen dat ze een plant worden of doordat stofzuigers een eigen leven gaan leiden.
Jessie Hoefnagel - Kreeft, Riso Print
Jessie Hoefnagel - Plant, Riso Print
Jessie Hoefnagel - Vis In Glas, Print
De nieuwe kleurplaats in samenwerking met Glitterstudio
De nieuwe kleurplaats in samenwerking met Glitterstudio
Om nog even in het thema van illustraties te blijven, kondigen we een nieuw project aan. Als The Hague’s Finest willen we lokale makers ondersteunen en kansen creëren voor nieuwe toffe projecten. Daarom brengen we in samenwerking met lokale merken producten in speciale edities uit. Exclusieve items, die zorgvuldig zijn samengesteld en gemaakt door gewaardeerde makers uit Den Haag en omstreken. 
We vroegen het creatieve duo Jana en Caitlin van Glitterstudio om een kleurplaat te maken. En dit is het resultaat. Laat je fantasie op de vrije loop op het canvas dat is gemaakt door de Haagse artiesten. De kleurplaat is exclusief te koop bij The Hague’s Finest. Koop ‘m online of ga naar de winkel!
Meer samenwerkingen?
Haagse Kak - WC Papier
The Hague's Finest, Lange Poten sokken
The Hague's Finest, Korte Poten sokken
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag