Bekijk profielpagina

Weekfolder #69: Haagse interieurtips en -artikelen!

Revue
 
 
28 mei · Editie #69 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Het nieuwe WOTH magazine is uit! Het design en leisure blad geeft ons daarom ook alle reden om ons eigen woonproducten onder de loep te nemen. We nemen je mee naar verschillende kamers, en geven deze een Haagse touch met de producten van deze makers!

WOTH is een magazine waar kunst, design en nieuwe ideeën samenkomen. Een blad voor wie blij wordt van design, en voor wie graag verrijkt wordt door beeld en architectuur. De makers Mary en Toon zijn een creatief duo dat al dertig jaar hun smaak laat voeden door stijl en design. En, door simpelweg de schoonheid van elke nieuwe dag. Samen bundelen ze hun krachten en kennis, om ook elke nieuwe dag weer met inspirerende ideeën te komen.
Waarom? Om hun liefde voor prints, magazines en grafisch ontwerp te kunnen verspreiden, en aan anderen te laten zien. In samenwerking met kunstenaars, tekstschrijvers, architecten en ondernemers brengen ze twee keer per jaar een magazine uit. Met kunst, cultuur, en scherpzinnige ideeën.
WOTH - Wonderful Things Magazine
Hoe we zelf het interieur zouden aanpakken? Deze Haagse makers zal je in ieder geval terugkomen!
Woonkamer
Roosmarijn Knijnenburg - Hold it Grow
Arend Groosman - Trinity Led Hanglamp
KLOQ - Wandklok
Keuken
Willems Werkplaats - Borrelplanken
Het Meisje met de Zaag - Snijplank Steenbeuken
Slaapkamer
Jantien Baas - Kussensloop 'Cotton Basic'
Baski - White Grid
Word een The Hague’s Finest Loyalty! Met Loyalty krijg je extra’s. Spaar een punt op elke euro die je besteed in onze (web)winkel. Die punten kun je eenvoudig inleveren voor exclusieve promo’s en items van Haagse komaf. Direct aanmelden? Klik hier voor meer info!
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag