The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #70: Art Nouveau Festijn x The Hague's Finest

#70・
274

abonnees

78

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat The Hague's Finest Weekfolder jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
4 juni · Editie #70 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
Volgend weekend start het Art Nouveau Festijn. In verschillende wijken van Den Haag zijn diverse activiteiten te vinden die compleet in het teken staat van de kunststroom. En, wij mogen daar deel van uit maken. Dit staat er op de planning!

 Bron: Art Nouveau Festijn
Bron: Art Nouveau Festijn
Eet een vijfgangenmenu in het heropende Vegetarisch Restaurant POMONA, wandel door het centrum van Den Haag om de historische winkel architectuur te bekijken of maak je eigen glas in lood. Het is een greep uit het programmaboekje van het driedaagse evenement.
Den Haag ademt Art Nouveau. De stad telt diverse plekken waar rond 1900 gebouwen werden gebouwd in deze stijl. Maar ook in andere elementen, zoals meubels, keramiek en uiteraard op schilderijen is de stijl te vinden. Om dit te vieren en uit te lichten organiseren Rob en Simon een keer per jaar het Festijn. Zo kun je kennis maken met, of je verdiepen in, het sierlijke Jugendstil.
Glas in lood workshop. Bron: Art Nouveau Festijn
Glas in lood workshop. Bron: Art Nouveau Festijn
Ontmoetingsplek The Hague's Finest
The Hague’s Finest mag ook een rol spelen in het verhaal. Onze pop-up winkel op Venestraat 20 zal dienen als ontmoetingsplek en expositieruimte. De foto’s van de 10 finalisten die vorig jaar deelnamen aan de fotowedstrijd zullen achter in de winkel te zien zijn en ook drie jurken van rond 1900 worden tentoon gesteld in de winkel. Daarnaast wordt er - as we speak - een schilderij gemaakt die geïnspireerd is door de Art Nouveau. Ook deze is in het weekend beneden te vinden.
De exposities in onze winkel zijn gratis te bezoeken en zullen van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli te zien zijn. Ook zullen er een aantal artikelen, zoals kalenders en boeken, te koop zijn. Het hele programma vol activiteiten, dat op diverse plekken in de stad plaatsvinden, vind je op de website van het Art Nouveau Festijn.
En als je dan toch in de winkel bent? Vergeet dan niet onze nieuwste producten te bewonderen. Helemaal anno 2022!
Eiber Bier - Westkust
Rosey Jones - Plants Monstera Print
Nomadschai - Masala chai concentrate
Jop Hermans - Scheveningen Mood Print
Yespers - Appelstroop
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag