The Hague's Finest Weekfolder

Door The Hague's Finest Winkel

Weekfolder #76 - Oprichter Lex deelt zijn favorieten uit de winkel! 🚐

#76・
274

abonnees

78

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat The Hague's Finest Weekfolder jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
23 juli · Editie #76 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
De aankomende weken laten we je kennismaken met de mensen achter The Hague’s Finest door ze zelf aan het woord te laten over hun favoriete items uit de winkel. We trappen ‘m af met de grote baas en oprichter van het merk.

Links de baas van Den Haag, rechts die van The Hague's Finest.
Links de baas van Den Haag, rechts die van The Hague's Finest.
Deze koffienerd, camperliefhebber en bakker in spé is dagelijks op pad om het merk uit te dragen en nieuwe mensen en merken aan ons (of elkaar!) te verbinden. Dit zijn Lex Rijkers Meinen zijn favoriete producten. 
Naïf - Repairing All-Purpose Cream
“Deze crème van Naïf is super relaxed. Ik gebruik ‘m voornamelijk voor mijn gezicht, maar hij kan op je hele huid aangebracht worden. De crème ruikt super lekker, en het fijne is dat ‘ie niet heel vet is. Een perfecte vervanger voor Zwitsals Op ‘T Wangetje. Maar dan zonder rommel!”
I Love The Seaside - Southwest Europe
“De boeken van I Love The Seaside hebben er mede voor gezorgd dat mijn vrouw en ik een camper hebben gekocht. Het is heel leuk om de adressen die ze in hun boek tippen, op te zoeken. De tips zijn extra waardevol omdat ze er zelf echt zijn geweest. Ik vind het heel tof dat deze makers altijd op pad zijn. Wie kan er nou zeggen dat je kantoor een camperbus is?”
Secrid x Freitag - Cardholders
“Al jaren gebruik ik de portemonnees van Secrid. Sterker nog, ik heb één van de eerste prototypes mogen uitproberen. Ik ben heel blij dat wij de collectie in samenwerking met Freitag mogen voeren. Dat zijn geen doorsnee portemonnees. Ze zien er allemaal anders uit en zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Aanrader!“
Feline Wigman - One Portion To Share Print
Feline’s stijl vind ik heel fijn. Ik heb iets met prints die betrekking hebben tot eten. Omdat ik er nu al een aantal heb, is het leuk om deze bij elkaar te zetten en een collectie op te bouwen. Feline’s print passen in heel veel interieurs. Sterker nog, ze hangen ook aan de muren van de restaurants van Vincenzo’s.”
Bierpakket - Blond
“Ik ben super trots op dat we zelf bierpakketten samenstellen, want we vertegenwoordigen de meeste lokale brouwerijen van deze omgeving. Er is geen andere plek waar je zo veel Haagse biermerken naast elkaar ziet. Onze ontwerper Mathijs heeft de verpakkingen ontworpen. Als je goed kijkt zie je dat op elke sleeve een ingezoomd deel van ons logo staat. Dat logo is overigens ook door Studio Het Mes ontworpen, hij heeft de letters met de hand geschilderd. Zelfs die is Haags dus.“
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag