Bekijk profielpagina

Weekfolder #77 - De musthaves van tikkende Elena 🌱

Revue
 
 
30 juli · Editie #77 · Bekijk online
The Hague's Finest Weekfolder
De aankomende weken laten we je kennismaken met de mensen achter The Hague’s Finest door ze zelf aan het woord te laten over hun favoriete items uit de winkel. Als tweede is copywriter Elena aan de beurt.

Als copywriter schrijft ze alle teksten die je leest op de website, persberichten en weekfolders (ook deze, hallo!). Ook geeft ze vorm aan marketingacties en zorgt ze ervoor dat de producten in de webshop picobello zijn. Dit zijn haar favoriete producten. Of nou ja, de mijne!
Yespers - Crackers Spelt & Bierbostel
“Dit is mijn favoriete tussendoortje. Ik heb dat altijd in mijn tas zitten. Eén cracker stilt precies mijn trek tussen ontbijt en lunch. En naast dat ze behoorlijk voedzaam zijn, is Yespers een merk met een heel mooie missie: voedselverspilling tegengaan. Twee vliegen in één klap wat mij betreft!”
Seepje - Afwasmiddel in Tintelfris Limoen
“Eigenlijk vind ik alle producten van Seepje te gek, maar de afwasmiddel spant de kroon. De geur is ontzettend lekker en je kunt ‘m - ondanks de naam doet vermoeden - voor alle oppervlaktes gebruiken. Ik meng wat druppels met water en stop het vervolgens in een spuitflacon. Dan heb je een vetreiniger waar ik het hele huis mee schoon poets: de kasten, de tafels, de badkamer tot de vloer en zelfs de spiegels. En met een kat in huis vind ik het een prettig idee dat Seepjes schoonmaakproducten uit natuurlijke ingrediënten bestaan!“
Joeri van Beek - Wasgoed
“Joerie’s motto is: schoonheid van het niets. Raap mij maar op. Als copywriter gaat m’n hart daar sneller van kloppen. Toen Joeri langs kwam tijdens de makersshoot, hoorde ik voor het eerst haar idee achter het boek. De details waar zij op let en de manier waarop ze inzoomt op bepaalde objecten waardoor de context compleet wegvalt en er een nieuw verhaal ontstaat, gaan perfect in harmonie met de persoonlijke verhalen die naast de foto’s staan. Deze mag vereeuwigd worden in een Haags archief.”
Haagsche Ambachtelijke Kaarsenmakerij - Dinerkaars
“Deze dinerkaarsen staan bij mij altijd op de schouw. HAK biedt mensen die - om welke reden dan ook - lastig aan een baan komen, zinvol werk. Dat vind ik een belangrijk thema, en daarom waardeer ik hun bijdrage aan het creëren van socialere werkvoorzieningen. Daarnaast druipen deze kaarsen niet en branden ze urenlang. En dat voor 1,25 euro per stuk. Goh, dit lijkt wel een verkooppraatje”
Jop Herman - The Keeper Print A4
“Jops werk hangt past net in de winkel. We hebben als team lang gewacht met het opnemen van fotografiestukken in de collectie. Niet alle stijlen passen bij het concept van The Hague’s Finest, terwijl we in de stad genoeg talentvolle fotografen tellen. Het werk van Jop was een puzzelstukje dat perfect op zijn plek viel. Zijn minimalistische stijl vind ik mega, en zijn werk laat een kant van Den Haag zien die wat mij betreft veel te weinig belicht wordt.”
Caipi Boys - Caipi Ginger Soda
“Ik grijp eigenlijk altijd naar een Caipi Soda als we een borrel doen of als ik geen zin heb in bier (anders kies ik voor Kompaans Bondgenoot). Noem het gerust een gemberbom, dus deze is wel voor de liefhebber. Ijskoud is-ie het allerlekkerst!” 
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door The Hague's Finest Winkel met Revue.
Venestraat 20, 2511 AS Den Haag